Rum för insikt

Det krävs mod att möta det som känns svårt i livet. Det krävs mod att våga lyssna inåt till sina innersta känslor och behov. Det krävs mod att komma i kontakt med sin egen sårbarhet och våga uttrycka den. Att lära känna sig själv är ett steg på vägen. Det är då vi har chans att övervinna våra rädslor och vågar vara nyfikna.

Det som får oss att växa kommer ibland från ett oväntat håll och i en annan skepnad än vad vi har kunnat föreställa oss. Så låt oss släppa in allt som livet bjuder såväl det enkla som det svåra. Det är när vi förmår att ta emot allt som vi har möjlighet att se dess mening. För att ge sig ut på det äventyret som det innebär så kan man behöva någon som står bredvid, och då vill jag gärna vara där som ditt stöd.

Mitt jobb som terapeut och coach är att ge dig verktyg att komma igång med resan. Genom att sätta ljus på all det som är Du, får Du möjlighet att växa.

Jag kan varmt rekommendera Lizzie

”Jag kan varmt rekommendera Lizzie, som jag haft förmånen att ha både som terapeut och coach. Under våra samtal har hon varit väldigt inlyssnande, empatisk och skapat ett tryggt rum, där jag kan dela med mig av mina innersta tankar.
Samtidigt har hon ställt utforskande frågor, vidgat mitt perspektiv och varit min bästa hejarklack på resan. Varje möte lämnade jag med ett lättare hjärta och en större tillit till mig själv.”


Susann

Referenser - sid 2

”Jag hade aldrig vågat tro att jag skulle ta de steg som jag har tagit
om jag inte hade fått den hjälp som Lizzie har givit mig. Är så tacksam!”

Linnea

Referenser - sid 3

”Lizzie följer dig på din resa. Håller dig fint och omsorgsfullt. Ställer frågor som får en att tänka. Lizzie har en bred kompetens och ett sätt som gör en bekväm och fri. Här och nu.

Jag vill rekommendera Lizzie särskilt när det gäller sorg, acceptans stress och familjerelationer. Önskar att alla människor kunde få ha en Lizzie vid sin sida.”

Malin

Referenser - sid 4

”Som en massage för själen. Så brukar jag sammanfatta känslan jag har efter att ha träffat Lizzie. Hon är lyhörd, ödmjuk och tuff. För visst är det så att vissa knutar behöver extra knådning och kärlek – och Lizzie är inte den som nonchalerar själens smärtor. I hennes terapirum får allt plats, även det du skäms över eller känner skuld inför. Med hennes stöd har jag stärkt min självkänsla och känner numera kärlek till ansiktet som tittar tillbaka på mig i spegeln.”

Citat från klient ,31 år.

Referenser - sid 5

”Jag vill lära känna mig själv bättre och få på mitt alldeles egna sätt berätta om mina innersta tankar och känslor och börja förstå vad som format mig till den jag är och Lizzie har skickligt varsamt öppnat upp för gemensam reflektion. Vilket gjort att jag fått en helt annan självkännedom än jag hade innan våra samtal.

Hon har tålmodigt låtit mig vara precis som jag är och jag har använt många ord för att förklara och förstå mina känslor och behov och hon har en förmåga att även läsa av mina icke verbala signaler som jag sänder ut som hon skickligt speglar tillbaka till mig för reflektion.

Lizze har med sina frågor och nyfikenhet hjälpt mig att förstå essensen och gör det möjligt att sätta ord för det jag inte har haft förmågan till att göra själv.
Hon har hjälpt mig att förstå mitt inre och att jag har börjat hitta mitt eget språk för att förstå mig själv bättre. Hon har visat mig vägen till flera olika sätt att hantera mitt känsloliv och hur jag kan känsloreglera mig själv för att få in mer harmoni i mitt liv.


Att ha Lizzie vid min sida har gett mig nya dimensioner i livet och berikat det på alla sätt och vis. Jag kan varmt rekommendera henne oavsett om det är för att lära känna dig själv bättre och öka förståelsen för vem du är eller om det är yttre faktorer som gör att du vill må bättre.”
Nina

Referenser - sid 6

”Lizzie har alltid ett genuint intresse för sina klienter. Hon är personligt engagerad och är en mycket god lyssnare. Det känns välkomnade och tryggt att komma till henne.

Hon har gett mig förmågan att tro på mig själv och hon har hjälpt mig se mig själv som jag är, i acceptens till mig själv. Lizzie är mycket bra på att ge verktyg för att kunna hantera självkritik på ett mycket bra sätt. Hon har upptäckt kvalitéer hos mig som jag inte visste att jag hade. Hon har hjälpt mig att känna mig stolt för den jag är. Hon har också genom olika övningar fått mig att förstå min innersta kärna och hur känslorna fungerar i kroppen och hur väldigt mycket är förknippat med min uppväxt. Hon har gett mig dom verktyg jag behöver för att kunna hjälpa mig själv.

Efter en session är jag alltid nöjd , glad och lätt som om jag skulle kunna flyga. Även om arbetsdagen har varit tuff och utmanande så är allt bara borta efter en timma hos Lizzie.

Världen väntar på mig utanför och leende går jag till tunnelbanan.

Tack för att du är en så fantastisk person Lizzie
Jag kan varmt rekommendera Lizzie”


Helene

previous arrow
next arrow
PlayPause